SPORT & PROMOTION

Levering:
Forventede leveringstid er ca. 8-10 arbejdsdage. Leveringen sker via Post Danmark.

Fortrydelsesret:
Du skal inden 14 dage fra modtagelse af varen give os besked om, at du ønsker at fortryde dit køb, og vi vil efter nærmere aftale fremsende et returlabel. OBS du fraskriver dig fortrydelsesretten ved vare der er specialfremstillet til dig, dvs. vare med tryk på.

Reklamation:
Viser en leverance sig at være mangelfuld eller på anden måde at være i uoverensstemmelse med det aftalte, bedes der indenfor 14 dage fra varens modtagelse, tages kontakt til Sport & Promotion pr. mail salg@sportogpromotion.dk, og deres reklamation vil blive behandlet hurtigst muligt.

Betaling:
Betaling forgår via direkte bankoverførsel til vores bankkonto, 7930 – 0001327015 eller Mobilepay på nr. 19611. Benyt venligst dit ordre Nr. som betalingsreference. Din ordre vil ikke blive sendt, før betalingen er godkendt på vores konto.

Priser:
Vi forbeholder os retten til at ændre priser som følge af danske eller udenlandske myndigheders foranstaltninger, eksempelvis ændringer i told og afgift og skattebestemmelser. Alle priser er angivet i danske kroner (DKK) og er inkl. Moms.